shodanConducătorul clubului Shodan a marcat un moment special pe 22 februarie. În anul 1988, la data amintită, Teodor Răduț făcea primul său antrenament de karate. Au zburat 25 de ani de când s-a dedicat lumii artelor marțiale, iar la clipa aniversară i-a avut alături pe elevii săi de la Shodan, cărora le-a pregătit un tort și o sticlă de șampanie pentru copii.
„Aș vrea să le mulțumesc din suflet tuturor celor care au fost alături de mine în cei 25 de ani de activitate, începând cu familia mea, antrenorii și maeștrii care mi-au îndrumat pașii, prietenii, elevii și părinții lor, toți care au făcut antrenamente în clubul Shodan, sponsorii și celor care mi-au promovat activitatea de antrenor și conducător. Mulțumesc, Oss!”, a transmis Teo Răduț.
Cadou de la elevi: șase medalii
Elevii lui Teo Răduț i-au făcut un cadou frumos la recenta ediție jubiliară a Cupei Banzai, cucerind șase medalii. Timea Cojocaru a luat de două ori aur, la kata și la kumite, iar Anda Gheorghiță și Robert Gherman au câștigat categoriile lor în proba de kata. Vlad Ciocoiu a cucerit argintul la proba de kata, iar Bianca Pătean a fost medaliată cu bronz în aceeași probă de kata. Evoluții foarte bune au mai avut Mario Mariovitz, Bogdan Panda, Cristina Basista, Beni Vale și Mario Răduț. Ultimul e fiul lui sensei Răduț și a fost la o sutime de medalia de bronz.. „Îi felicit pe toți sportivii și pe părinții lor pentru susținere. Totodată, adresăm sincere felicitări organizatorului evenimentului, sensei Dan Duma, pentru această ediție aniversară și pentru implicarea sa în promovarea karate-ului”, a transmis Răduț.
Urmează Cupa Shodan!
În scurt timp, clubul Shodan e pregătit să găzduiască evenimentul devenit tradițional în karate-ul arădean din anul 2000. Cupa Shodan a ajuns la ediția a XIII-a și se desfășoară pe 9 martie în sala de sport a Colegiului Pedagogic. Alături de Teo Răduț sunt Federația Română de Karate WKC, for condus de Liviu Crișan, Direcția Județeană de Sport și Tineret Arad, precum și Consiliul Județean Arad.

Recomandările redacției