La Serviciul de Permise și Înmatriculări Auto, activitatea a fost dată peste cap, din cauza unui cablu de rețea secționat accidental, în timpul efectuării unor lucrări edilitare.

Reprezentanții Prefecturii Arad au informat că în urma secționării accidentale a unui cablu de rețea, în timpul unor lucrări edilitare ce au loc pe Calea Aurel Vlaicu.

Începând din după-amiaza zilei de miercuri, aproximativ ora 14.30, nu s-a mai putut realiza conectarea calculatoarelor Serviciului Public Regim Permise de Conducere și Înmatriculări Vehicule Arad cu serverele de la București.

În consecință, până la remedierea situației activitatea serviciului este serios îngreunată și nu se pot elibera documente. S-a luat legătura cu societatea furnizoare a serviciilor de rețea care încearcă să remedieze problema până la sfârșitul zilei de astăzi.

„Ca urmare a acestei situații, candidații care trebuiau să susțină astăzi proba practică pentru obținerea permisului de conducere vor fi reprogramați cât mai urgent posibil. Rugăm ca celelalte persoane care au avut astăzi programări pentru alte servicii asigurate de S.P.C.R.P.C.I.V. Arad să se reprogrameze folosind sistemul de programări on-line. Ne pare rău pentru inconvenient și subliniem că acesta a fost provocat de cauze exterioare instituției noastre”, au susținut reprezentanții Prefecturii Arad.

Recomandările redacției