bak1După despărțirile de Rusu și Bilia, gruparea zărăndană avea de gând să conteze pe mai mulți foști componenți ai lui CS Vladimirescu, care în toamnă au evoluat sub numele de Atletico Bekescsaba în campionatul Ungariei. Numai că Ciobanu, Tudoroiu sau Kocsis au preferat siguranța unui post de titular la Banatul Sânnicolau Mic decât un loc în lotul divizionarei a treia.
„A fost alegerea lor să plece, eu nu putea să le garantez că vor juca prea mult în retur”, a precizat Adrian Abrudean.
Prin urmare, singurul fotbalist al „legiunii” care a rămas pe malul Crișului Alb este Krisztian Bak. Portarul de 23 de ani are chiar mari șanse să câștige lupta pentru titularizare cu Andrei Cioara, un alt tânăr goal-keeper împrumutat de la Atletico Arad.
În rest, la Ineu s-au liniștit apele după finalul încins de cantonament, ce s-a lăsat și cu „disponibilizările” lui Rusu și Bilia. Ceilalți fotbaliști care s-au mai abătut de la program au primit doar amenzi simbolice și au înțeles că „Știli” ține mult la disciplină.
În așteptarea a unu-doi fotba­liști peste media echipei, „alb-albaștrii” joacă sâmbătă cu FC Bihor, iar joi, la Guyla, cu UTA.

Recomandările redacției