Un singur punct pentru utiști la lăsarea cortinei Liga Elitelor

0
254

Echipele „Bătrânei Doamne” s-au deplasat în Ardeal pentru ultimele meciuri ale anului în Liga Elitelor la Fotbal. Din cele șase puncte posibile, arădenii au luat unul singur, prin juniorii mici, în „fieful” ultimei clasate.
Unii cu fotbalul, alții cu golurile
După Universitatea și Ardealul, UTA Under 19 a dat piept și cu cea de-a treia echipă a Clujului, iar dez­nodământul a fost același – înfrângerea. Viitorul Mihai Georgescu s-a impus cu 2-0, însă antrenorul „alb-roșiilor” spune că rezultatul e puțin mincinos. „Golurile le-am luat la o fază fixă și pe o contră spre finalul meciului, dar noi am fost cei care am controlat destul de clar partida. Chiar sunt mulțumit de felul în care s-au exprimat pe teren, doar că trebuie să și finalizăm desenul din teren. Am avut și ceva ocazii, cea mai clară prin Ciubotariu, al cărui șut a nimerit capul unui adversar care se repliase pe linia porții. Credeam că Mihai Georgescu e cea mai bună echi­pă din Cluj, dar m-am înșelat. Dacă eram ceva mai atenți pu­team obține un rezultat bun”, ne-a mărturisit Fancisc Tisza.
Reevesz – Iova, Iuga, Petrache, Dinculescu – Pop, Brăniștean, Moza – Copaci, Costin, Sava, plus Ciubotariu, A. Lazăr și Zopota a fost echipa aliniată de utiști la Cluj.
Arădenii își puneau mari spe­ranțe într-un succes împotriva singurei formații aflate sub ei în cla­samentul seriei de Vest, dar a ieșit doar o remiză. „Alb-roșii” au înce­put rău, au primit gol în minutul 2, dar Răzvan Țurcanu a întors me­ciul cu două goluri până la pauză. Mager și același Țurcanu nu au profitat de ocaziile create, iar Mediașul a mulțumit (inclusiv asistentului care nu a semnalizat poziția de offside la faza de penalty) și a egalat. Și la 2-2, utiștii au mai avut ocazii, cea mai importantă prin Sabău, dar tabela nu s-a mai modi­ficat.„Marți, am jucat un amical cu cei de la Cermei, pierdut cu 2-1, însă dacă am fi avut ace­eași atitudine și azi la Mediaș, nu am fi avut probleme să învingem. Așa, din păcate, trebuie să ne mulțumim cu un punct, ceea ce este sub aspirațiile noastre”, a precizat Costel Bogoșel, antrenorul principal al UTA-ei Under 19.
Pe sinteticul de la Mediaș, arădenii au jucat în formula: Guia (20 Mureșan) – Savin, Ciucifara (20 R. Faur), Rogojan, Laza – Mager (52 Kim), Adam, D. Toma, Vasile (65 Sabău) – Țurcanu, N. Faur (70 T. Bodri).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.