mortUn şofer de TIR a murit în timp ce era la volanul autotrenului. La un moment dat, TIR-ul s-a oprit pe contrasens, fără a lovi alte autoturisme.
Aşa a circulat TIR-ul pe DN7, cu şoferul mort în cabină, oprindu-se într-un final pe contrasens. Spre fericirea celorlalţi participanţi la trafic, autotrenul nu a intrat în coliziune cu alte autovehicule. Incidentul a avut loc în noaptea de luni spre marţi, în jurul orei 0,30, pe DN7, între Arad şi Nădlac.
Poliţiştii din Nădlac au fost alertaţi despre faptul că şoferul unui TIR a decedat la volan, în timp ce se deplasa dinspre municipiul Arad spre Vama Năd­lac. „Din primele cercetări efectuate la faţa locului, s-a stabilit că în timp ce conducea un TIR, încărcat cu bare de oţel, pe DN 7, B. D., de 43 ani, din Dâmboviţa, ar fi suferit un atac de cord, autocamionul oprindu-se pe contrasens”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad, Ovidiu Liber.
La faţa locului a intervenit un echipaj SMURD şi un echipaj de ambulanţă, care au efectuat proceduri de resuscitare, însă în jurul orei 1,30 s-a declarat decesul bărbatului, cu diagnosticul prezumtiv de infarct miocardic. În zilele următoare, se va face necropsia decedatului pentru a stabili cu exactitate cauza morţii. Din concluziile medicilor, se pare că nu a fost o moarte violentă. Poliţiştii continuă cercetările.
Claudia Gavra

Recomandările redacției