Centura Aradului a fost foarte aglomerată în această dimineață, traficul fiind îngreunat în decursul a mai multor minute. Se pare că, chiar dacă mașinile circulau bară la bară, pentru unii șoferi mai tupeiști, regulile de circulație nu s-au mai aplicat, aceștia făcându-și loc așa cum au știut mai bine.

Așa s-a întâmplat și cu șoferul unui tir care, cel mai probabil sătul din cauza cozii interminabile la care a fost nevoit să stea exact cum au fost și toți ceilalți participanți la trafic, și-a croit singul drumul și a reușit să treacă în fața mai multor mașini care așteptau așa cum se cuvine.

Acesta a forțat depășirea coloanei pe contrasens, șoferul unui mictobuz fiind nevoit să se dea la o parte până aproape în afara părții carosabile ca să nu fie implicat într-un accident cu șoferul de tir în cauză.

Pe lângă șoferul care se afla foarte aproape de tir în momentul în care acesta și-a început operațiunea de depășire, traficul s-a oprit până la finalizarea depășirii, mai mulți șoferi fiind nevoiți să îi facă loc autovehiculului de mare tonaj, astfel îngreunând și mai tare traficul.

Toate acestea au fost surprinse de un alt șofer participant la trafic care a publicat pe rețelele de socializare cele întâmplate, indignat de fapta șoferului de tir care și-a făcut propriile reguli și a uitat că toți sunt egali în trafic.

 

sursa, video

Recomandările redacției