Un șofer fără permis a parcat neregulamentar o mașină cu numerele expirate, în centrul orașului

1
369

Parcat neregulamentar, un conducător a atras atenția polițiștilor. Mai departe s-a aflat și că numere puse pe autoturism erau deja expirate și că bărbatul conducea fără permis de conducere. Toate acestea au fost descoperite tocmai în centrul orașului, iar bărbatul s-a ales cu dosar penal. 

Așadar, un conducător auto a fost surprins de polițiștii locali staționând neregulamentar. El, cu un autoturism marca Audi de culoare neagră, era parcat pe trotuarul din imediata apropiere a clădirii Palatului Justiției din Arad. 

Legitimat astăzi, 1 noiembrie 2019, de către polițiștii locali cu atribuții de circulație pe drumurile publice, înainte de a fi sancționat contravențional cu o amendă în cuantum de 290 de lei, pentru nerespectarea prevederilor Codului Rutier, bărbatul a prezentat un permis de conducere american. Mai târziu s-a dovedit că acesta era de fapt nevalid pe teritoriul României și într-un final bărbatul a și mărturisit că nu deține de fapt un permis românesc.

Mai mult decât atât, în urma verificării amănunțite a documentelor prezentate polițiștilor locali, a reieșit faptul că numerele de înmatriculare montate pe autoturism erau expirate.

Solicitați să intervină la fața locului, polițiștii cadrul Serviciului Circulație al Inspectoratului de Poliție Județean au preluat cazul, în vederea continuării cercetărilor sub aspect penal.

1 COMENTARIU

  1. Un spirit liber,non-conformist! Excelența Sa dl.președinte Trump îl va ,,extrage,, din România iar individul va fi judecat în America.Adică nu va păți nimic.Au mai fost cazuri….

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.