Un şofer a fost filmat în timp ce circula pe contrasens pe Autostrada Arad-Timişoara

0
305

autostrada

O femeie şi fiica ei au trăit clipe de groază, în timp ce se deplasau pe Autostrada A1, între Timişoara şi Arad, după ce în faţa lor, un şofer inconştient a întors brusc şi şi-a continuat drumul pe contrasens. Un caz aproape identic s-a înregistrat şi pe Autostrada Transilvania, Sebeş-Sibiu. Ambele cazuri au fost filmate cu camerele martor, instalate pe bordul autoturismelor care circulau regulamentar.

„A ieşit unul în faţa noastră, mergea cu maşina pe autostradă în sens invers, noi am oprit”.

Şocul prin care a trecut această familie a fost atât de mare, încât şoferiţei i-au trebuit câteva minute până să îşi revină şi să îşi continue drumul.

„Nu se poate aşa ceva, noi eram pe autostradă, toată lumea mergea în faţa, el mergea invers. Nu aveam de unde să ştim că o să se întoarcă. Bine că nu s-a întâmplat nimic”.

Un caz similar a fost filmat pe autostrada Transilvania, între Sebeş şi Sibiu. Şoferul care a filmat incidentul a fost la fel de şocat.„Incredibil, venea unul pe contrasens, cu viteză, pe autostradă”.

Politiştii susţin că nu au avut nicio sesizare în ceea ce priveşte incidentul de la Arad, de pe Autostrada A1. Sfatul poliţiştilor este ca atunci când sesizăm astfel de fapte, să sunăm imediat la 112.

Cristian Cotuna

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.