Un șofer în stare de ebrietate a băgat în spital cinci persoane

0
156

timisoaraCinci persoane au fost rănite, ieri, pe Calea Șagului, din Timișoara, de un arădean din Fântânele… Printre acestea, doi minori: un băiat de 11 ani și o fată,  de 16.
„Conducătorul auto, din Fântânele, de 26 de ani, a fost observat în trafic de un echipaj al Poliției secției 3 Timișoara. Nu a oprit la culoarea roșie a sema­forului, dar nici la semnalizarea colegilor mei. Am recurs la urmă­rirea lui pe străzi”, ne-a declarat ag. Ancuța Morariu, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Timiș. Acțiunea continuă într-un mod dramatic: cum nu s-a lăsat prins, arădeanul se precipită la volan și intră într-un taximetru, pe Calea Șagului, care circula în aceeași direcție de mers.
Un alt autoturism care circula în direcția opusă de mers intră în cele două mașini.
Urmarea e tragică! Cinci persoane sunt rănite: un bărbat de 43 de ani este rănit grav, iar doi minori de 11, respectiv 16 ani sunt, de asemenea,  conduși la spital.
În acest moment, vinovatul de producerea accidentului este cercetat în stare de libertate și s-a deschis un dosar penal pentru vătă­- mare corporală din culpă și condu­cere pe drumurile publice a unui autovehicul în stare de ebrietate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.