Un spectacol în plus la LUNA PLINĂ DE TEATRU!

0
240

preshuŞi nu oricare, ci spectacolul care a întrunit cel mai mare număr de voturi din partea publicului. Astfel, LUNA PLINĂ DE TEATRU numără, în total, 21 de spectacole în care actorii arădeni joacă „cu casa închisă“, toate biletele fiind vândute cu multe zile înainte de fiecare reprezentaţie.

Sperăm că şi în seara de 5 februarie vom putea anunţa că jucăm „full house“, întrucât la acea dată va fi prezentat publicului spectacolul care a atras cele mai multe voturi în perioada campaniei noastre de chestionare a publicului. În urma centralizării lor, am constatat faptul că spectatorii noştri au fost încântaţi cel mai mult în această LUNĂ PLINĂ de o comedie care a pus în valoare valenţele multiple ale actorilor noştri, care au demonstrat că pot, deopotrivă, şi juca şi dansa şi cânta live pe scenă. Probabil că v-aţi dat seama deja despre ce spectacol este vorba: cea mai nouă producţie arădeană de teatru – DUSH(I) CU PRESHU’, după Ion Băieşu, comedie muzicală realizată de regizorul Nicolae Mihai Brânzeu, pe muzica lui Cari Tibor şi în coregrafia Maurei Cosma.

Drept urmare, în seara zilei de miercuri, 5 februarie, la ora 19,00, vom fi din nou DUSH(I) CU PRESHU’ şi ne vom reîntâlni cu Pamfil (Călin Stanciu), Filofteia (Zoltan Lovas), Avocata (Angela Petrean Varjasi), Fotografa (Roxana Sabău), Italianul şi Gicu (Marian Parfeni), Getuţa (Carmen Butariu), Gica (Oltea Blaga), Ana (Cecilia Donat), George (Ştefan Statnic), Gigel (Robert Pavicsits) şi Poştaşul (Silvia Demian).

Biletele la reprezentaţia de miercuri cu DUSH(I) CU PRESHU’ costă tot 5 lei şi pot fi achiziţionate deja de la Agenţia de bilete a Teatrului Clasic „Ioan Slavici“ Arad. Vă reamintim şi faptul că în LUNA PLINĂ DE TEATRU abonamentele nu sunt valabile.

Mihaela Balint

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.