telPoliţiştii Biroului de Investigaţii Cri­minale au prins în flagrant un tânăr de 25 ani care a  înşelat un angajat al unei firme de curierat rapid.
„Din cercetările efectuate de că­tre poliţişti s-a stabilit faptul că O. Marcel, de 25 de ani, din judeţul Bihor, a comandat un telefon mobil marca I-Phone 5 pe un alt nume, de la o persoană din judeţul Iaşi, şi a solicitat ca telefonul să-i fie trimis în municipiul Arad. În momentul în care a primit pachetul, a solicitat să verifice conținutul şi, profitând de nea­tenția curierului, a înlocuit telefonul original, în valoare de 4.000 de lei, cu o replică mult mai ieftină. Ulterior, tânărul a înapoiat pachetul spu­nându-i curierului că nu conţine ceea ce a comandat el şi a fugit”, ne infor­mează Ovidiu Liber, din cadrul Inspec­toratul de Poliţie Judeţean Arad.
Sesizând escrocheria, curierul a sesizat poliţia, aceasta din urmă reuşind să-l prindă la foarte scurt timp pe suspect. Bărbatul a fost prezentat Judecătoriei Arad, cu propunere de arestare preventivă, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de înşelăciune, magistraţii emiţând pe numele său un mandat pe o perioadă de 29 zile.  (D.D.)

Recomandările redacției