Un tânăr cu credit la bancă a reușit să fie un exemplu pentru toată lumea

0
544

Începutul de săptămână a fost unul norocos pentru un arădean în vârstă de 57 de ani. El a fost contactat de către polițiștii locali cu atribuții de ordine publică pentru a-i fi înmânat un portmoneu pierdut în jurul orelor 10.30 a.m. și pe care probabil credea că nu o să-l mai vadă niciodată.
Mare i-a fost bucuria lui S.M.G. în momentul în care a reintrat în posesia portmoneului având conținutul intact, ținând cont de faptul că în interiorul acestuia se găsea o sumă de bani de ordinul miilor de lei, euro, forinți, bijuterii, acte și carduri bancare. Cu toate că această sumă ar fi atras atenția oricui și poate mulți ar fi preferat să îi păstreze, cel care i-a găsit portmoneul a fost un tânăr foarte special.
Toate bunurile respective au fost recuperate în cel mai scurt timp datorită faptului că un băiat de doar 22 de ani care lucrează ca frizer pe strada Mihai Eminescu, s-a adresat polițiștilor locali imediat după ce a găsit portofelul. Corbei David, necăsătorit și plătitor de credit pentru apartamentul cumpărat prin programul „Prima Casă” a considerat că este imperativ necesar ca persoana care pierduse valorile sus-menționate în pragul sărbătorilor să reintre cât mai repede în posesia acestora, motiv pentru care a și acționat în consecință.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.