Un tânăr de 21 de ani a ajutat o femeie, apoi i-a furat portmoneul

0
428

Jandarmii au fost nevoiți ieri să sară în ajutorul unei femei care rămăsese fără bani. Se pare că, pentru că avea nevoie de ajutor, aceasta a acceptat imediat când a văzut că cineva se oferă să o ajute.

Astfel, ieri seară, în jurul orei 20.00, un echipaj de jandarmerie aflat în serviciu a fost alertat de strigătele femeii. Aceasta a anunțat faptul că i-a fost furat din poșetă portmoneul cu acte și bani. Nu a durat prea mult că jandarmii l-au și observat pe presupusul hoț. Era un tânăr ce alerga de-a lungul unei străzi și care le-a atras atenția imediat.

S-a trecut la urmărirea persoanei suspecte și acesta, nefiind suficient de rapid, a fost prins foarte repede și imobilizat de jandarmi.

După ce l-au luat la verificat, jandarmii au constatat faptul că era vorba despre un bărbat în vârstă de 21 de ani. Acesta, observând-o pe femeia care se chinuia să transporte mai multe bagaje și un cărucior în care avea un copil, s-a oferit să o ajute până la o stație de autobuz.

Pentru că a fost atât de bun cu ea, femeia a decis să-l recompenseze cu o sumă de bani pe care i-a scos din portmoneu și i-a oferit acestuia. În momentul în care a deschis portmoneul, bărbatul a observat că în el sunt mai mulți bani și, profitând de un moment de neatenție din partea femeii, i-a sustras portmoneul în care avea 950 lei, după care nu a mai stat prea mult pe gânduri și a luat-o la fugă.

Jandarmii au întocmit pe numele bărbatului, actele de sesizare necesare organelor de urmărire penală pentru săvârșirea infracțiunii de „furt“, iar portmoneul cu întreg conținutul a fost restituit victimei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.