decesPoliţiştii au depistat un accident de circulţie grav, în urma căruia a decedat un tânăr de 22 ani.
Pe DN 79 A, pe raza localităţii Gura Văii, a avut loc un eveniment rutier soldat cu decesul unui tânăr în vârstă de 22 ani.
„Din primele cercetări efectuate la faţa locului poliţiştii au stabilit că Marton Z., de 22 ani, în timp ce a condus o motocicletă marca Kavasaki, din direcţia Gurahonț spre Vârfurile, pe fondul neadaptării vitezei în curbă şi a lipsei de experiență în conducere, a derapat şi a căzut în afara părţii carosabile”, a declarat purtătorul de cuvânt al Ins­pectoratului de Poliţie Judeţean Arad, Ovidiu Liber.
În urma impactului acesta a decedat. Motociclistul nu purta cască de protecţie şi nu deţinea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Poliţiştii continuă cercetările.
În ultimele 24 de ore, poliţiştii rutieri, au efectuat, atât în municipiu, cât şi pe raza judeţului, mai multe acţiuni, având ca scop prevenirea şi combaterea accidentelor rutiere. Pentru neregulile constatate, poliţiştii au aplicat aproximativ 243 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 72.890 lei.
Dintre acestea, 115 au fost aplicate pentru depăşirea vitezei legale de deplasare, 56 pentru lipsa centurii de siguranţă şi pentru neacordare de prioritate. De asemenea, au fost reţinute 17 permise de conducere şi 12 certificate de înmatriculare.

Recomandările redacției