Bobi Hamza este un tânăr de 23 de ani din Chișineu Criș, care acuză doi polițiști care își desfășoară activitatea în aceeași localitate că l-au bătut și înjurat. „În noaptea de 22 spre 23 decembrie, în jurul orelor 03.00 – 04.00, am ieșit din localul Mozzart la o țigară. În acel moment, s-a dat la mine un individ pe nume Cosmin. Individul era din Socodor. A dat să mă lovească, însă m-am ferit. A urmat apoi un schimb de lovituri între noi și el și a fugit. Când s-a îndepărtat de mine la aproximativ 50 de metri, îmi tot spunea să mă duc să mă bat cu el. La un moment dat am ajuns lângă SalonulCriș, însă el continua să se depărteze. M-am întors să plec spre local, când am dat de poliție. Domnul polițist Sergiu Lupăum-a întrebat ce s-a întâmplat și i-am explicat. După aceea mi-a cerut buletinul, însă i-am spus că nu îl am la mine, dar îi dau datele pentru că le știu din cap. A zis să merg totuși după buletin și m-am dus până la localul Mozzart, mi-am luat portofelul din geacă cu buletinul și am venit înapoi la fața locului. I-am explicat că știu datele din cap și că nu era nevoie să merg după buletin. S-a dat jos din mașină și a zis că «sunt prea șmecher» și că trebuie să merg cu ei la post. I-am zis că «după ce să merg la post că m-am legitimat. Dă-mi amendă, după ce să plec la post!» A început să mă înjure de mamă și de morți și m-a luat cu forța să mă bage în mașină, atât el cât și colegul său, celălalt polițist. Au început să tragă de mine și m-au bruscat. Am dat cu capul de plafonul mașinii. Înspre postul de poliție din Chișineu Criș, pe drum, am fost înjurat în toate felurile. Eu îi spuneam «te rog frumos nu mă mai înjura că nu ți-am greșit cu nimic». Am ajuns la post, m-am dat jos din mașină și la intrare m-a împins din spate colegul lui Sergiu Lupău și m-am lovit în ușa de la intrare, la cap. După ce m-a înjurat, m-am dus înainte, am intrat în poliție, iar pe hol au început să lovească cu picioarele și am picat jos. Au mai vrut să dea în mine, dar a intervenit ȘimăndanViorel. Acesta a venit să vadă de mine pentru că a văzut toată faza. «Nu mai da în el, că nu ai niciun drept să dai!», le-a spus polițiștilor, după care aceștia mi-au făcut un avertisment, ne-a povestit Bobi Hamza.

Tânărul le-a și făcut celor doi polițiști plângere penală.

Am discutat și cu polițistul Sergiu Lupău, care și-a spus punctul de vedere prin telefon: „Bobi Hamza a refuzat să se legitimeze în momentul în care a fost acuzat de participare-provocare la scandal. A fost condus la sediul poliției, unde pentru a-l urca în mașină am fost nevoit să folosesc forța fizică. La sediu, Hamza a fost sancționat contravențional, conform Legii 61“. Întrebat dacă au mai existat conflicte între el și Bobi Hamza, polițistul Segiu Lupău a infirmat: „Este un cetățean din Chișineu Criș, pe care îl și cunosc, dar cu care nu am mai avut probleme până acum“.

  • Cocobadarici spune:

    Javrele dracului profita de bani publici și haina statului afara cu ei au dat un jurământ ca vor respecta legea nu bătaia grijania mamei lor de banditi

Comentariile sunt închise.

Recomandările redacției