Un tânăr de 27 de ani, dus în fața magistraților după mai multe furturi

0
380

Un tânăr și-a făcut renume prin Arad după ce a fost bănuit de mai multe furturi. Se pare că acesta a furat în trecut de mai multe ori și a fost prins de trei ori doar luna aceasta. La doar 27 de ani ai săi, bărbatul a reușit să fure de la mai multe persoane, acesta axându-se mai mult pe lucruri mici. El fura de obicei telefoane sau portofele, dar este bănuit și de alte furturi pe care le-ar fi săvârșit în trecut.

Ultimele trei furturi s-au petrecut în doar o săptămână, din data de 12 până în data de 16 septembrie.

Astfel, polițiștii Biroului de Investigații Criminale l-au reținut pe arădeanul de 27 de ani, bănuit de mai multe furturi de pe raza municipiului.

Acesta, la data de 12 septembrie a.c., ar fi sustras telefonul mobil și actul de identitate al unui bărbat. A continuat în data de 14 septembrie a.c., când ar fi sustras dintr-un rucsac telefonul mobil al unei femei, iar la data de 16 septembrie a.c. ar fi sustras un portofel cu acte și bani din borseta unui bărbat.

Cel în cauză este cercetat pentru furt în momentul de față, urmând a fi prezentat magistraților Judecătoriei Arad cu propunere de arestare preventivă. De asemenea, polițiștii continuă documentarea activității sale infracționale, fiind bănuit și de săvârșirea altor furturi de pe raza municipiului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.