furt

Un arădean este cercetat pe cale penală, pentru că a furat din casa bunicii sale mai multe obiecte, pe care le-a vândut ulterior mai multor persoane. Acesta a golit casa de mobilier, perdele, şi tot ce a mai putut fura din locuinţa bunicii sale, domiciliată în localitatea Răpsig.
“Poliţiştii Postului de Poliţie Bocsig îl cercetează pe Georghe M., în vârstă de 22 de ani din Arad, suspectat de comiterea unui furt din locuinţă, de pe raza localităţii Răpsig”, a declarat purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad, Camelia Tuduce.
Din cercetările efectuate, poliţiştii au stabilit că în perioada ianuarie – februarie, tânărul a sustras din imobilul unde locuia şi care aparţine bunicii sale, mai multe bunuri (obiecte de mobilier, lenjerie, pături, perdele, covoare, un televizor, un hidrofor, două sobe, o moară electrică pentru măcinat, un circular pentru tăiat lemne, un cazan din alamă, ţigle pentru acoperiş). S-a stabilit că bunurile, în valoare totală de aproximativ 5.000 de lei, au fost sustrase în mod repetat de către suspect, fiind valorificate ulterior la diferite persoane.
Poliţiştii au întocmit pe numele tânărului un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt.

Claudia Gavra

Recomandările redacției