Un tânăr de 21 de ani, din comuna Ineu, județul Bihor, este bănuit de comiterea infracțiunii de uciderea animalelor, cu intenție, fără drept.

Acesta este bănuit că, la 8 ianuarie a.c., în jurul orei 17.00, ar fi primit de la o cunoștință un câine de talie mare, metis, pe care l-ar fi legat cu o sfoară de o căruță și l-ar fi târât pe o distanță de aproximativ doi kilometri, între localitățile bihorene Botean și Ineu, cauzându-i în acest fel leziuni care i-au provocat decesul.

Miercuri, 12 ianuarie a.c., în urma cercetărilor efectuate și administrării probatoriului, a fost dispusă reținerea pentru 24 de ore, în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Bihor, a tânărului de 21 de ani.

sursa: apuseni.info

Lasă un răspuns

  • Mulți idioți produce tara asta, România. Atâtea atrocități poate doar în China mai există. Eu l aș amenda pe cretinul care a filmat asta pentru complicitate la crimă că a filmat doar, fără a-l opri pe idiotu crimibal

  • Tudorache Ana spune:

    La pușcărie cu el aplicați legile în realitate nu numai pe hîrtie! Opriți criminalitatea față de animale!

  • Claudiu Kibedi spune:

    Pai pe asta ca a omorât un câine politia la reținut, foarte bine, corect, bravo lor. Dar cu polițistul care a omorât o copila pe trecerea de pietoni și a băgat o alta copila în spital ce sa întâmplat, control judiciar. BRAVO, SA LE MAI CREASCĂ SALARIILE UN PIC ȘI SA LE REDUCĂ ȘI VÂRSTĂ DE PENSIONARE.

Recomandările redacției