Un tânăr din Șofronea a fost arestat în Spania, după ce și-ar fi ucis iubita, a tranșat-o și a îngropat-o

0
697

Un tânăr de 22 de ani, din Șofronea a fost arestat în Spania pentru că și-ar fi ucis și tranșat concubina. Adrian, ucigașul din Vinaroz (Castellón), și-a ucis concubina, Nelea S., de 26 de ani și de origine din Republica Moldova, la domiciliul pe care l-au împărțit în acea localitate. A ucis-o și i-a mutat corpul cu ajutorul prietenului său într-o groapă de gunoi în Ulldecona (Tarragona), unde corpul a fost îngropat timp de 50 de zile.

Când agenții i-au găsit corpul tinerei, după mărturisirea crimei de către partenerul ei, au descoperit că a fost dezmembrată și îngropată într-un câmp deschis în orașul Tarraconense de la Ulldecona, la 20 km de Vinaroz. Nelea a dispărut în data de 17 februarie după ce, cu două zile înainte, s-a certat cu prietenul său la intrarea într-un club de noapte din Vinaroz. Potrivit martorilor care au asistat la scandal, cuplul nu a intrat nici măcar în club. Și a fost ultima dată când au văzut-o pe fată.

Cincizeci de zile mai târziu, Garda Civilă a găsit trupul lui Nelea S., într-un câmp din Ulldecona (Tarragona), unde autorul a mărturisit că se mutase să locuiască împreună cu părinții săi de la presupusa dispariție a iubitei sale. Dispariția a fost denunțată pe 7 martie în localitatea Vinaroz, unde victima a trăit alături de partenerul său, scrie publicația El Mundo. Suspectul a fost arestat vineri și a mărturisit locul în care a îngropat cadavrul. Garda Civilă i-a arestat și pe părinții tânărului pentru că l-ar fi ajutat să îngroape cadavrul, mai multe arestări nefiind excluse în acest caz.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.