Un tânăr lovit de tren a murit la spital

0
249

lovit de trenUn tânăr de 20 de ani a murit, astăzi, la Spitalul Clinic Judeţean Arad, după ce, în cursul serii de ieri, a fost lovit de tren.

Surse din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad ne-au declarat că evenimentul s-a petrecut între localităţile Răpsig şi Bogsig. „Victima circula în paralel cu şinele de cale ferată, fiind lovită de trenul Inter Regio care circula pe relaţia Arad-Brad. Se pare că i-a fost secţionat piciorul şi a fost transportat de urgenţă la Spitalul Orăşenesc din Ineu. Poliţiştii de la Transporturi feroviare ne-au spus că tânărul mirosea a alcool şi că era cunoscut ca un om al străzii, un boschetar”.

Cum situaţia tânărului se agrava cu fiecare minut care treceea, echipa de medici a luat decizia de a-l transfera pe bărbat la Spitalul Clinic Judeţean Arad.

Din păcate, rănile provocate de impactul cu trenul au fost incompatibile cu viaţa, acesta decedând în cursul acestei zile.

Poliţiştii de la Transporturi Feroviare continuă cercetările, sub coordonarea unui procuror.

Ca un fapt inedit, se pare că tânărul a mai avut de-a face cu astfel de accidente, fiind lovit şi în alte rânduri de tren, ceea ce poate să conducă la ideea că ar fi vrut să se sinucidă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.