Un tânăr s-a filmat circulând pe contrasens pe autostrada Arad-Timişoara

0
291

autostrada

Fiul unui fost poliţist a postat pe pagina sa de facebook un film în care apare mergând pe contrasens, pe Autostrada A1. Până să apuce să şteargă postarea, poliţiştii l-au identificat şi l-au invitat să-şi lase permisul la ei, înainte să provoace vreo nenorocire. Imaginile în care se vede clar că maşina rulează pe contrasens, pe banda de siguranţă, au fost postate marţi.

Poliţiştii au constatat că şoferul era însoţit de o femeie, care a rămas fără benzină pe autostradă, undeva între Arad şi Timisoara.

Din descrierea facută de pasageră, ea şi-ar fi abandonat maşina pe banda de siguranţă a autostrăzii şi a mers după combustibil, iar cand s-a întors, s-a întors cu un şofer care a venit înapoi pe contrasens.

Tânărul conducător auto s-a lăudat pe o reţea de socializare, precizând că: „în România se poate şi pe contrasens”.

Poliţiştii de la Biroul de Autostrăzi Vest i-au pregătit însă, o surpriză: l-au identificat în baza probelor oferite chiar de el şi îl vor lăsa fără permis.

„Persoana care a condus pe contrasens şi a postat pe facebook a fost identificată. Va fi sancţionată şi va avea permisul suspendat, pe o perioadă de 60 de zile. Şi-a pus viaţa sa şi a celorlalţi în pericol, fapt pentru care se aplică măsurile prevăzute de lege”, a declarat comisar Teodor Tudur, şef al Biroului de Poliţie Autostrăzi A1.

Imediat după ce a fost abordat de poliţişti, arogantul şofer şi-a închis telefonul şi a şters filmarea, însă era deja prea târziu, pentru că agenţii şi-au făcut treaba. Acelaşi individ mai are postate, pe pagina personală de facebook, câteva filmuleţe în care se laudă că poate să conducă pe un drum public cu aproximativ 170 de km pe oră.

Tot el are un video în care apare alături de câţiva prieteni, în timp ce îi strigă numele fostului preşedinte Băsescu, desigur tot dintr-o maşină de lux.

Poliţiştii încearcă acum să îi identifice şi pe ceilalţi şoferi care au circulat pe contrasens pe autostradă, în baza informaţiilor oferite de conducătorii auto care au fost martori la astfel de fapte.

Cristian Cotuna

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.