Impact puternic, ieri dimineață, pe Drumul Național 7, între Arad și Pecica. Un autoturism condus de un șofer bulgar a fost lovit în plin de un TIR care se îndrepta către frontieră. Din primele cercetări ale polițiștilor, se pare că șoferul bulgar care venea dinspre Vama Turnu a vrut să intre pe drumul național și să o ia spre Pecica. Mai apoi, a vrut să vireze spre stânga pentru a intra într-o benzinărie. Se pare că nu s-a asigurat corespunzător pentru că a fost izbit cu putere de un TIR care circula regulamentar în spatele său, spre Pecica.
În urma impactului, autoturismul a fost distrus iar șoferul, singur în mașină, a rămas încarcerat. Echipajul de la descarcerare sosit la fața locului a scos şoferul și l-a transportat la spital. În urma investigațiilor, medicii spun că a avut noroc și că a scăpat doar cu răni ușoare.
Circulația în zonă s-a desfășurat cu restricții până la finalizarea măsurătorilor. Polițiștii au deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs accidentul.

Recomandările redacției