Un TIR a luat foc pe șosea, între localitățile Șagu și Vinga

0
1340

Un incendiu care a izbucnit tocmai pe șosea putea să se sfârșească într-un mod teribil având în vedere felul în care a arătat rezultatul final. Cu exactitate, este vorba despre un autotren cu remoncă ce a luat foc și care putea foarte ușor să se sfârșească și cu victime, lucru care totuși nu s-a întâmplat.

Detașamentul de Pompieri Arad a Intervenit astfel cu două autospeciale de stingere, șase subofițeri și cu sprijinul SVSU Șagu, între localitățile Șagu și Vinga. Mai precis, pe DN 69, pentru stingerea unui incendiu la un autotren cu remorcă. În momentul sosirii echipajelor de intervenție incendiul se manifesta violent și generalizat la capul tractor cu posibilitatea de propagare la remorca pe care era încărcat un alt autocamion.

Reacția rapidă a pompierilor a făcut posibilă limitarea incendiului dupa 30 de minute de intervenție. Incendiul a fost limitat si localizat fără a se extinde la remorca si camionul încărcat pe această. La finalul misiunii, pompierii au ajuns la concluzia că, cel mai probabil, cauza incendiului a fost efectul termic în urma unor scurgeri de combustibil. Misiunea pompierilor s-a terminat cu bine și într-un timp cat s-a putut de scurt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.