Un TIR care transporta ketchup şi muştar, pe sensul Arad – Timişoara al centurii de sud a municipiului Arad (A1), s-a răsturnat, în dimineaţa zilei de marţi, în jurul orei 7,00, blocând circulaţia rutieră.
Centrul INFOTRAFIC din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române informează că circulația „a fost întreruptă la kilometrul 548+100 de metri, aproape de intrarea pe DN7, şoferul suferind leziuni grave”.
Comisar Camelia Tuduce, ofiţer de presă în cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad, ne-a declarat că, „din primele cercetări, se pare că şoferul nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, a intrat în balans şi s-a răsturnat, întreaga încărcătură ajungând pe autostradă. Ne-am deplasat cu un echipaj de la Poliţia Rutieră la faţa locului pentru dirijarea circulaţiei în condiţii de siguranţă”.
Şoferul mastodontului a suferit mai multe fracturi şi a fost transportat la spital, viaţa acestuia nefiindu-I pusă în pericol.
Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că traficul rutier a revenit la normal în jurul orei 9,00, după ce autotrenul a fost ridicat de pe şosea.

 

Recomandările redacției