tractorÎn comuna Gurahonţ, patru persoane au fost rănite în urma unui accident rutier între un tractor şi un autoturism Volkswagen. în urma impactului, șoferul tractorului a fost rănit grav.
În data de 30 aprilie, în jurul orei 22,50, pe DN 79 A, a avut loc un accident în urma căruia a fost rănit grav un bărbat în vârstă de 40 ani.
Din primele cercetări efectuate la faţa locului poliţiştii au stabilit că M. Dorel de 40 ani în timp ce a condus un tractor neînregistrat pe o stradă lăturalnică din comuna Gurahonţ, a pătruns pe DN 79 A fără să se asigure intrând în coliziune cu un autoturism VW Golf condus regulamentar de Ș. Alin de 21 ani.
„În urma impactului dintre cele două autovehicule a fost accidentat grav Dorel M., conducă­torul tractorului şi au fost acci­- dentaţi uşor Eugen L., de 46 ani, Iuliana L., de 35 ani, pasageri în tractor cât şi Florin N., de 22 ani pa­sager în autoturismul VW”, a declarat purtătorul de cuvânt al Ins­pec­- toratului de Poliţie Judeţean Arad, Ovidiu Liber. (C.G.)

Recomandările redacției