Un traficant de migranți a înjunghiat un afgan, în timp ce călăuzea o grupare spre granița din județul Arad

0
358

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor au deschis un dosar penal pentru trafic de migranţi şi tentativă de omor. O călăuză ar fi înjunghiat cu un cuţit un cetăţean din Afganistan care nu a vrut să treacă râul Criş Negru înot, conform Mediafax. 

Potrivit unui comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor, inculpatul a fost reţinut şi ulterior arestat pentru 30 de zile, fiind cercetat pentru trafic de migranţi şi tentativă de omor. În data de 11 noiembrie, inculpatul a călăuzit 35 de persoane de cetăţenie afgană, suspecte în cauză, introducându-le fraudulos pe teritoriul României din Serbia. Ulterior, în 13 noiembrie, inculpatul şi cei 35 de migranţi au mers pe jos dinspre localitatea Ant, judeţul Bihor, spre localitatea Zerind, judeţul Arad, în scopul de a trece fraudulos frontiera.

„În momentul în care au ajuns pe un teren viran în apropierea satului Ant, comuna Avram Iancu, judeţul Bihor, pe fondul unui conflict spontan cu o persoană vătămată, cauzat de faptul că aceasta din urmă nu a fost dispusă să treacă înot râul Crişul Negru, i-a aplicat o lovitură de cuţit în zona spatelui, cauzându-i o plagă înjunghiată în zona hemopneumotorace dreapta posterior, leziune care necesită pentru vindecare un număr de 25 – 30 de zile de îngrijiri medicale”, se arată în comunicat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.