cafeaA fost tras pe dreapta pentru un control de rutină dar a rămas fără marfa din autoturism şi în plus s-a ales şi cu o amendă. Vorbim des- pre un şofer bucureştean pe care poliţiştii l-au prins transportând cafea fără documente de provenienţă.
„Poliţiştii Secţiei nr. 3 Poliţie Rurală Chişineu-Criş şi de la Postul de Poliţie Grăniceri au de­pistat un bărbat care transporta ilegal, peste 100 kg de cafea. Bărbatul de 57 de ani din Bucu­reşti, a fost depistat de către po­liţişti, pe DN.79/A,  iar la contro- lul efectuat, în autoturismul Mercedes pe care îl conducea, a fost găsită cantitatea de 110 kg. De cafea, de diferite sortimente,  achiziţionată din Ungaria”, a declarat subcomisar Camelia Tuduce, purtător de cuvânt al Inspectoratului Judeţean al Poliţiei Arad.
Conform Legii nr.12/1990, bărbatul a fost sancţionat contravenţional cu amendă de 1.000 lei, iar întreaga cantitate de cafea în valoare de 4.000 lei, a fost confis-cată.
Şi peste 1.100 kilograme de mere transportate ilegal, depistate de po­liţiştii din Nădlac. Aceştia au oprit în trafic un şofer în vârstă de 47 ani, din Pecica, care transporta cu o auto- utilitară mere de consum.
Din verificările efectuate s-a constatat că bărbatul achiziţionase merele de la persoane fizice din Republica Ungară şi nu deţine do­cumente legale de provenienţă şi transport pentru acestea.
În urma verificărilor, bărbatul a fost sancţionat cu amendă în va­loare de 1.500 lei, iar merele au fost reţinute în vederea confiscării.

  • radu spune:

    Sunt de groaza astia. Vad pe la televizor ca tot timpu sunt prinsi astfel de oameni… si ei continua sa umble cu magarii d-astea. Nu pot sa-mi deau seama unde le sta mintea.

Comentariile sunt închise.

Recomandările redacției