Un tren care a plecat din Arad, a ajuns în Mangalia după 30 de ore

0
743

Se pare că inundațiile care au trecut au reușit să afecteze și mersul trenurilor. Astfel, un tren care a plecat din Arad a avut nevoie de nu mai puțin de 30 de ore ca să ajungă la Mangalia. 

Pentru că au avut atâtea ore de stat în plus în tren, călătorii au primit din când în când alimente precum sandwich-uri și sticle cu apă ca să reziste drumului interminabil. 

Conform celor de la mediafax.ro care au discutat cu cei care au coordonat această cursă: „Două trenuri Interregio, 1992 Timişoara – Mangalia, care a plecat duminică la ora 17,30 din Timişoara, respectiv 12922 Arad – Mangalia, care a plecat din Arad la 19,30, au ajuns la Drobeta Turnu Severin în cursul nopţii. Din cauza inundaţiilor a fost o spălare de terasament între Igiroasa – Prunişor – Gârniţa şi nu se mai permitea continuarea călătoriei pe porţiunea respectivă, astfel că au trebuit găsite soluţii de transbordare. Operatorul naţional CFR Călători a decis ca cele două trenuri să fie cuplate din Drobeta Turnu Severin şi să meargă pe o rută ocolitoare până la Mangalia. Decizia a fost luată deoarece trenurile aveau în componenţă vagoane de dormit şi nu s-a dorit trezirea călătorilor în toiul nopţii pentru a-i transborda în alt tren. Astfel, trenul rezultat din cuplarea celor două care au plecat din Timişoara şi Arad a ajuns luni seară înainte de ora 22 în Bucureşti, iar în jurul orei 2 la destinaţie, în Mangalia”, a spus Brânzan.

Sursa: mediafax.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.