Un tricou de campion pentru un campion!

0
136

„Fundașul de fier” al Aradului anilor ‘60-’70 a împlinit ieri, 11 august, 75 de ani! Gabor Biro a jucat pentru UTA între anii 1965-1976, perioadă în care a cucerit titlul național de două ori, a jucat în Cupa Balcanică, a făcut parte din uimitoarea echipă care a eliminat Feyenoord și a trăit „primăvara europeană” din 1972.
Gabi Biro a împlinit anul acesta exact vârsta Clubului UTA, drept cadou „fundașul de fier“, al UTA-ei a primit tricou de campion câștigat de echipă în urma promovării în Liga I.
„Domnul Gabi Biro împlinește 75 de ani, aceeași vârstă împlinită de UTA în acest an. Pentru un campion, din partea băieților de la UTA, un tricou de campion din acest an. La mulți ani!”, i-a transmis, Alexandru Meszar legendarului fotbalist, căruia i-a oferit un tricou de campion câștigat de echipă cu ocazia promovării pe prima scenă.
UTA a primit felicitări din partea lui Gabi Biro, care a susținut că locul UTA-ei în prima scenă este binemeritat.
„Bucuria este mare, în primul rând pentru că echipa pe care o iubim de atâția ani a promovat în Liga I. UTA și Aradul merită acest loc, sperăm să ne menținem, să avem gânduri mai pretențioase și să ne luptăm cât se poate de sus. Mi-a plăcut mult staff-ul tehnic, chiar dacă am avut puține emoții pe final, echipa a fost bine dirijată să meargă la promovare. La fel și domnul Meszar și staff-ul său au lucrat bine. Este o mare mândrie și bucurie că pot fi azi aici. Felicitări echipei, numai UTA contează!”, a fost mesajul lui Gabi Biro.
 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.