Un urmărit internaţional şi trei urmăriţi general depistaţi la frontieră

0
246

La sfârşitul săptămânii trecute, poliţiştii de frontieră din cadrul I.T.P.F. Oradea au depistat şi predat autorităţilor competente patru români pe numele cărora erau eliberate mandate de executare a pedepsei cu închisoarea pentru săvârşirea unor infracţiuni.

În data de 01.04.2016 la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac –Nagylak s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor specifice, Zoltan M., în vârstă de 24 de ani, din judeţul Covasna. Cu ocazia controlului, poliţiştii de frontieră au constatat că bărbatul era căutat de autorităţile din Austria, pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie.

Tot la sfârşitul săptămânii trecute, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II–Csanadpalota, poliţiştii de frontieră au depistat cu ocazia efectuării formalităţilor de frontieră trei bărbaţi, Mihai D., în vârstă de 29 de ani, domiciliat pe raza judeţului Dâmboviţa, Constantin G., în vârstă de 45 de ani, domiciliat pe raza judeţului Prahova şi Stelian T., în vârstă de 34 de ani, din judeţul Brăila, care erau căutaţi de autorităţile române. În urma verificărilor s-a constatat că pe numele unuia dintre ei era eliberat un mandat de arestare pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea unui vehicul fără permis şi sub influenţa băuturilor alcoolice având de executat 2 ani de închisoare, al doilea pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea unui vehicul având în sânge o îmbibaţie alcoolică peste limita legală fiind condamnat la 3 ani de închisoare cu executare, iar ultimul având de executat o pedeapsă cu închisoarea de 2 ani şi 8 luni pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice.

În toate cazurile, persoanele în cauză au fost predate unor echipe de poliţişti din cadrul I.P.J Arad în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.