Un bărbat de 53 de ani, care era dat în urmărire generală pentru infracţiunea de furt, a fost depistat ca pacient al Spitalului Judeţean Arad. Acesta nu a mai reuşit să se externeze din spital. Deşi medicii au încercat să-l readucă la viaţă, bărbatul a decedat în cursul zilei de luni. În data de 31 mai, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale au fost sesizaţi de către cadrele medicale ale Spitalului Clinic Judeţean Arad despre faptul că, la secţia ATI a fost internat un bărbat cu identitate necunoscută.
Poliţiştii au efectuat o căutare în baza de date, din cercetări reieşind că acesta era un bărbat dat în urmărire generală pentru neexecutarea pedepsei cu închisoarea. S-a reuşit stabilirea identităţii bărbatului, în persoana lui Dan Gheorghe, de 53 ani, din judeţul Bihor. „În cadrul verificărilor, poliţiştii au mai stabilit că bărbatul figurează urmărit naţional, fiind condamnat de către Judecătoria Beiuş, la un an şi şase luni de închisoare, pentru comiterea infrac­ţiunii de furt”, a declarat purtătoaurmaritrea de cuvânt a Inspectoratului de Po­liţie Judeţean Arad, Camelia Tuduce.
Bărbatul a fost internat în spital vine­rea trecută, acesta ajungând la Urgenţe în stare gravă. Doctorii i-au admi­nistrat îngrijiri medicale şi tratament împotriva bolii, dar afecţiunile suferite nu au fost compatibile cu viaţa. La trei zile de la internare, acesta a murit. „Pacientul a ajuns la spital în stare gravă şi după trei zile, a decedat”, a declarat purtătorul de cuvânt al Spita­lului Judeţean Arad, dr. Adrian Wienner.
(C.G.)

Recomandările redacției