Un vechi „client” al polițiștilor locali și-a făcut de cap prin oraș: spărgea geamuri și lovea, folosindu-se, printre altele, de o…trotinetă

0
278

În data de 08.06.2021, la 20.15, dispeceratul Poliției Locale a primit o sesizare telefonică privind tulburarea ordinii și liniștii publice în proximitatea Centrului de Transfuzii Sanguine.

 Echipajul sosit de urgență la fața locului a constatat că situația era chiar mai serioasă. Persoana respectivă încercase să forțeze ușa Serviciului de Medicină Legală și s-a deplasat în vecinătate unde a spart geamul portierei unui autoturism Dacia Logan, sustrăgând o trotinetă.

De acolo, a fugit în curtea campusului Universității  de Vest „Vasile Goldiș”, unde spărgea geamurile de pe partea dreaptă și luneta unui autoturism Honda și se manifesta violent la adresa a doi cetățeni chiar în momentul în care au intervenit polițiștii locali. Individul i-a atacat și pe aceștia folosind ca armă trotineta sustrasă. Până a fost imobilizat, a reușit să-l rănească la mână și la cot pe unul dintre membrii echipajului de ordine publică.

 Individul, identificat rapid drept L.A., un vechi client al poliției locale, sancționat în mod repetat pentru tulburarea ordinii și liniștii publice, a fost încătușat și predat pe bază de proces verbal unui echipaj al Poliției Municipiului Arad, chemat la fața locului de polițiștii locali, care au luat act de săvârșirea de către contravenient și a unor infracțiuni ce depășesc aria de competență a DGPL.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.