Grădinița din Nadăș, comuna Tauț a fost inaugurată. Încă un proiect a fost terminat cu bine, într-un timp foarte scurt, de către Cetatea Voluntarilor Arad.

„Grădiniță la țară modernizată din donații! Nadăș! Județul Arad!Încă un proiect de suflet finalizat într-un timp record împreună cu sponsorii Aptiv, Biserica Harvest Arad, Iancu Tudor și cu partenerul nostru de nădejde Quality Service, am reușit împreună să modernizăm, să decorăm și să dotăm această grădiniță de la țară atât de frumos, încât cei mici să se simtă într-un tărâm de poveste.Grădinița a fost inaugurată astăzi în Satul Nadăș. Felicitări Primăria Tauț pentru implicare, reabilitare și ajutorul constant pentru educație!”, au spus cei de la Cetatea Voluntarilor joi, 11 noiembrie.

La evenimentul de inaugurare a participat și președintele Consiliului Județean Arad, Iustin Cionca, care a spus: „Sunt la Nadăș, unde inaugurăm, împreună cu Asociația ,,Cetatea Voluntarilor”, sponsorii, primarul comunei Tauț, Florin Lela, prefectul Aradului, Toth Csaba, și reprezentanți ai ISU, una dintre cele mai frumoase grădinițe din județ! Grădinița a fost renovată și dotată din bugetul local al primăriei comunei, precum și din donații ale sponsorilor, coordonate de doamnele Anamaria Popa și Anca Korponai. Le mulțumesc și îi felicit pe toți cei implicați în realizarea acestei investiții frumoase, de care vor beneficia copiii din această zonă!”

Recomandările redacției