Una rece și două calde pentru Manea la Ștefănești: „Decizia de la penalty-ul gazdelor m-a ambiționat la maxim”

0
227

Echipa fanion a Aradului a tremurat până în minutul 87 pentru trei puncte mai mult decât necesare cu Unirea Tărlungeni. Ca și în alte meciuri disputate în stagiunea trecută, „alb-roșii” au crezut până la final în steaua lor, modificând acel 2-2 stabilit după o primă repriză de-a dreptul nebună.
Unul dintre protagoniștii  meciului a fost Alexandru Manea. Fundașul central s-a remarcat pentru prima oară în mod negativ, când l-a încălecat pe Mihai la faza la care arbitrul de centru a dat penalty pentru gazde. „Mingea a sărit ciudat și m-a prins în mișcare. M-am dezechilibrat puțin și, poate, că l-am atins puțin cu cotul pe jucătorul advers. Oricum, decizia a fost exagerată, mai ales că așa-zisul fault a fost în afara careului. M-am enervat teribil, m-am ambiționat la maxim și am adus egalarea două sau trei minute după aceea. Practic, am reluat meciul de la pauză ca și cum scorul era 0-0. Am mai avut și acea intervenție de pe linia porții, se poate spune că am fost pe plus, deși tot ceea ce contează la final a fost victoria echipei”,consideră vicecăpitanul „alb-roșilor”.
UTA e mare favorită în cele două partide consecutive de pe teren propriu, împotriva celor de la Clinceni și ASU Poli. „Chiar dacă am fi câștigat etapele viitoare, dacă pierdeam două puncte la Ștefănești rămâneam destul de departe de plutonul fruntaș. Ne era foarte greu să ne mai atingem obiectivul până la iarnă, un loc în primele patru echipe, dar acum suntem, zic eu, în grafic. Victoria de azi ne dă încredere și putere de muncă”, a adăugat Manea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.