Undă verde pentru modernizarea drumului Șofronea – Zimand

0
612

Un alt drum județean ar urma să fie modernizat în perioada următoare, din bani europeni. Contractul de execuție, în valoare de 7 112 273 de lei la care se adaugă TVA, a fost semnat săptămâna trecută de președintele Consiliul Județean (CJA), Iustin Cionca. Proiectul ar urma să asigure infrastructură mai bună, într-o zonă industrială importantă din județ.

,,Pentru noi este un lucru important realizarea acestui tronson de drum în sensul că, după cum probabil știți, comuna Zimandu Nou are o zonă industrială unde lucrează aproximativ 2000 de oameni. (…)Având în vedere criza forței de muncă, drumul acesta dă perspectiva firmelor din zonă să încerce să aducă muncitori și din Ungaria, scurtează drumul, iar investitorii și-au manifestat această intenție și dorința de a încerca să recruteze forță de munca din Ungaria pentru zona industrială din Zimandu Nou. Cu siguranță, acest drum va ajuta enorm. Ne bucurăm că în sfârșit acest drum se modernizează, suntem mulțumiți că s-a ajuns la acest moment”, a spus primarul comunei Zimandu Nou, Dorel Gheorghe Vidran.

În curând, la Zimandu Nou se va deschide o fabrică de bere, iar anul viitor, o altă companie ar urma să își înceapă activitatea aici, oferind locuri de muncă.

Modernizarea tronsonului Șofronea – Zimand Cuz, în lungime de 5,7 kilometri, are ca termen de finalizare 12 luni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.