Cu începerea noului an școlar la câteva zeci de ore distanță, Primăria Arad trage tare pentru a reabilita unele condiții pentru elevi. Astfel, până la începerea noului an şcolar, să sperăm, terenurile de sport a mai multor unităţi de învăţământ aflate în administrarea Consiliului Local Municipal Arad, vor fi refăcute. În timp ce unele dintre lucrări au fost deja finalizate, altele sunt în derulare.

Școlile care se bucură de o îmbunătățire, fie de un nou asfalt în curtea școlii sau reabiliatare de trotuare sunt Liceul Teologic Baptist „Alexa Popovici” din Arad, Școala Generală „Ilarion Felea”, Școala Generală nr. 4, Liceul German „Adam Muller Guttenbrunn” (de pe strada Posada), Şcoala Gimnazială „Aron Cotruş” Arad, Şcoala Generală „Avram Iancu” și Liceul de Artă „Sabin Drăgoi”. Astfel, se vor face reabilitări pe o suprafață de aproximativ 5.000 de metri pătrați.

„Tinerii arădeni vor avea parte de o surpriză placută.  Noi vom continua aceste investiţii în infrastructura şcolară. Sperăm că începutul de an şcolar să se desfăşoare sub auspicii pozitive”, a declarat primarul municipiului Arad, Gheorghe Falcă.

Recomandările redacției