copilAdrian Ungur şi Marius Copil se regăsesc pe tabloul principal şi la turneul challenger de la Timişoara, dotat cu premii în valoare totală de 30.000 de euro plus ospitalitate.
Întrecerea se va desfăşura pe terenurile de la Baza Sportivă Electrica, în perioada 30 iunie – 7 iulie.
Principalul favorit este Adrian Ungur, numărul 96 ATP, urmat de americanul Wayne Odesnik, clasat pe poziţia 104 ATP şi de austriacul Andreas Haider-Maurer, 108. Arădeanul Marius Copil, locul 125 ATP, este creditat cu şansa a patra, el fiind urmat pe lista favoriţilor de Ruben Ramirez Hidalgo (130 ATP), Pablo Carreno Busta (147ATP), Malek Jaziri (172 ATP) şi Jorge Aguilar (179 ATP).
Copil speră să îşi ia revanşa în faţa lui Ungur, după finala pierdută la BRD Arad Challenger, dar rămâne de văzut dacă cei doi se vor întâlni şi pe Bega.
Meciurile tabloului de calificări au loc în zilele de 30 iunie şi 1 iulie, urmând ca pe 2 iulie să debuteze primul tur. Tragerea la sorţi a meciurilor de pe tabloul principal va avea loc duminică, la ora 13.00, în Sala de Consiliu a Primăriei Timişoara. Intrarea va fi liberă pe toată perioada desfăşurării turneului.

Recomandările redacției