Unii cu golful, alții… vicepreședintele Surinamului a debutat în fotbal la 60 de ani. Are 50 de copii și e urmărit de Interpol

0
204

Ronnie Brunswijk, vicepreședinte al Surinamului, și-a făcut debutul în fotbalul internațional la vârsta de 60 de ani. El are 50 de copii și e urmărit de Interpol, fiind suspect că e implicat în trafic de droguri, conform eurosport.ro. 

Apariție inopinată în partida dintre Inter Moengotapoe (Surinam) și Olimpia (Honduras), din cadrul Concacaf League. Partida s-a încheiat cu 6-0 pentru oaspeți, dar ea va rămâne în istorie pentru debutul lui Ronnie Brunswijk, vicepreședintele Surinamului. Acesta a fost titular și a rezistat pe teren până în minutul 54, când a fost înlocuit de Doorson, la scorul de 3-0 pentru Olimpia.

Fost luptător de gherilă (foto jos), Brunswijk este proprietarul echipei Inter Moengotapoe și a dorit neapărat să joace în partida de aseară. În același timp pe teren cu politicianul s-a aflat și fiul acestuia, Damian.

Ronnie nu doar că a devenit la 60 de ani cel mai bătrân debutant în competiție, dar a mai doborât un record: cel mai în vârstă jucător într-un meci din Liga Concacaf.
 
Brunswijk este un personaj controversat. Dincolo de cei 50 de copii pe care îi are, vicepreședintele Surinamului este sub lupa Interpol, fiind suspectat pentru infracțiuni legate de traficul de droguri, anunță Marca. În consecință, cariera lui internațională ca fotbalist va lua o pauză: nu va juca la retur, pentru că, dacă părăsește țara, va fi arestat.
 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.