Unii cu ratările, alții cu golurile, cu Pop pe listă: UTA II – Păulișana Păuliș 1-3

0
270

Concentrarea la finalizare a fost factor determinant în disputa de pe „ICRTI” între două echipe apropiate valoric. Utiștii și-au bătut, însă, joc de ocaziile avute, în timp ce Păulișul a fost mai pragmatică și a plecat cu punctele ce o urcă în prima parte a clasamentului.
Faur, Gruiescu și Dinculescu au ratat ocazii imense în debutul partidei, acesta din urmă având șansa să înscrie și dintr-un penalty, după ce Brutyo l-a busculat în careu pe Iulius Dinculescu, revenit de la Pitești joi seară, care a și executat penalty-ul dar a ratat și Păulișana a scăpat ca prin urechile acului. Și, chiar înainte de pauză, mai precis în minutul 43, Denis Calancea a și făcut 0-1 printr-o lovitură liberă de la 20 de metri, atinsă ineficient de Debre.
Certați de Adi Ungur, utiștii au început bine și partea a doua, dar nu înainte ca Păulișul să facă 0-2. Chiar în minutul 46, D. Calancea a obținut un penalty, pe care D. Popa l-a transformat în gol. Au urmat alte ratări importante ale gazdelor, marca L. Bodri sau Gruiescu, dar și reușita de 1-2 a lui Faur, după o fază creată de Filaret, în minutul 56. Emoțiile oaspeților au fost risipite defintiv cu 11 minute înainte de final, de ex.-ul Gabriel Pop. Mijlocașul central a beneficiat de o  centrare de pe dreapta a lui Gugeanu, a atacat colțul scurt și a deviat cu exteriorul în plasă.
S-a terminat 1-3 și UTA II bifează al doilea eșec consecutiv. „În mod normal, nu ar fi trebuit să ratăm victoria în fața Păulișului, o echipă abordabilă, ce nu
s-a apropiat de poarta noastră până la gol, adică pe finalul primei reprize. Dar, așa se întâmplă când ratezi din toate pozițiile, inclusiv un penalty, fotbalul, care de multe ori e nedrept, te taxează”, a spus Adrian Ungur, antrenorul „roș-albilor”.
Gabi Pop, medaliat cu bronzul național cu UTA Under 19 în sta­giunea trecută, nu s-a bucurat la golul înscris în poarta fostei sale echipe. „Nu pot uita momentele trăite la UTA, am avut o gene­rație bună acolo, dar acum sunt la Păuliș și avem treabă. Există un entuziasm ceva mai mare după ce Dinu Maghici a preluat echipa, plăcerea în joc e mai mare, evoluăm mai dezinvolt și asta se simte și în rezultate. Am ajuns pe locul 6 în clasament și vrem să rămânem acolo”, a spus mijlocașul de 19 ani.
Formații:
UTA: Debre – Gabor, Savin, Onuțan, Dinculescu – Filaret (85 Popovici),  Al. Bodri – Gruiescu, T. Bodri, L. Bodri – N. Faur.
Păuliș: Brutyo – Ambruș, D. Crișan, Suciu, Morariu – G. Pop, Itu – Șt. Calancea (67 Gugeanu), Grigorean (17 E. Calancea), D. Calancea (86 Iercan) – D. Popa.
Arbitri: Natanael Pană – Lucian Berariu, Paul Radu. Observatori: Romulus Tănăsescu, Daniel Scridon.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.