Unii localnici din satul Lazuri, nemulţumiţi că drumul DC 42 nu a fost asfaltat la timp

0
201

Picture 006 Picture 007 Picture 010Am purtat o discuţie cu primarul comunei Vârfurile, Radu Giurgelea referitor la faptul că unii oameni din satul Lazuri sunt nemulţumiţi că drumul DC 42 care pleacă din DN 76 şi până la ieşirea din sat către Leuca pe o distanţă de trei kilometri nu a fost asfaltat la timp.
– Domunle primar, ce ne puteţi spune despre această situaţie?
– Păi le-am luat colbul de praf de pe case, geamuri, pomi şi grădini, cu ocazia asfaltării acestui drum, ştiu că pe unii nu îi impresionează acest lucru. Vreau să vă spun că, cu această ocazie am făcut o bucată din uliţa care merge la biserică, eu tot am încercat să le spun la cei nemulţumiţi că asfaltarea nu s-a întârziat din cauza primarului, ci din cauza celor carea au executat lucrările. Tot în această perioadă se lucrează la extinderea reţelei de apă potabilă în satul Măgulicea, mai avem de făcut doar câteva mici retuşuri în satul Lazuri şi Avram Iancu.
– Domnule primar, ce vă preocupă în anul 2015 şi cum vedeţi acest an?
– Eu cred că anul 2015 este fără nici o speranţă, dar vom continua ce am început şi aici mă refer la extinderea reţelei de apă potabilă. Vrem să modernizăm centrul comunei, vor fi asfaltaţi 6,1 kilometri trotuare, vor fi amenajate coşuri de gunoi. Am în vedere să fac un proiect de modernizare prin asfaltarea a şase kilometri de drum din satul Avram Iancu. Vreau să sprijin Composesoratul din satul Lazuri, aici am în vedere deschiderea unei secţii de prelucrare a lemnului, m-am gândit aici deoarece satul are cea mai mare suprafaţă de pădure din comuna noastră.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.