brozbic

Marko Brozbic întârește defensiva Unirii

Sârbul Marko Brozbic a devenit jucătorul Unirii Sîntana, după șase luni petrecute la Șoimii Pîncota, pentru care a și debutat în Liga a III-a. Apărătorul în vârstă de 28 de ani mai avea o experiență la Pîncota în anul promovării din Liga a IV-a, apoi a jucat în ligile inferioare din Austria.

„Brozbic e primul transfer cert al nostru, mai avem în vedere câțiva jucători. Suntem într-o perioadă de acumulări și căutări, iar la sfârșitul săptămânii dorim să tragem o linie. În funcție de ce vom fi reușit, ne vom trasa și obiectivul”, a anunțat antrenorul unirist Dinu Donca.

Roș-negrii au pierdut doi jucători, Andrei Mateiu a plecat să urmeze cursurile Școlii de Ofițeri, în timp ce Bulboacă trebuie să se opereze la ligamente.

Rezultate înregistrate în amicalele verii de până acum: 2-3 cu Voința Mailat, 2-2 cu Aqua Vest Șofronea, 3-3 cu Frontiera Curtici. Miercuri, Unirea Sîntana întâlnește CS Ineu, iar sâmbătă e față în față cu UTA II Șiria, trupa lui Dan Stupar. Până la startul sezonului din Liga a IV-a mai sunt programate încă două întâlniri, cu Victoria Felnac și Crișul Chișineu Criș.

Recomandările redacției