cursuriUniunea Profesională a Administratorilor Arad face înscrieri pentru prima serie a cursului de administratori de condominii, care va începe în 19 februarie.
Cei care doresc să urmeze acest curs trebuie să achite o taxă de 168 lei (150 lei contravaloarea cursului şi 18 lei contravaloarea materialului didactic).
Cursul durează două săptămâni iar predarea se va face după-amiaza, de luni până vinery între orele 17.00-19.00, şi sâmbăta între orele 10.00-12.00. „Este necesar ca persoanele care se prezintă la curs să aibă minim studii medii cu diplomă de bacalaureat, nefiind impusă o limita de vârstă. Înscrierile şi cursurile se desfăşoară la sediul Uniunii Profesionale a Administratorilor, str. L. Blaga, nr. 21. Informaţii la telefon 0257-280853 şi 0357-431801”, a anunţat Ladislau Heveşi, preşedintele Uniunii.
Curricula care se predă la cursurile pentru administratori cuprinde legislaţia necesară administrării unui condominiu, mai precis legislaţia privind organizarea şi funcţionarea asociaţiilor de proprietari, regle­mentări financiar contabile, preve­deri ale Codului Muncii şi ale Codului Fiscal, etc.
Persoanele care doresc să urmeze cursul pentru administrator de condominiu trebuie să se înscrie la sediul Uniunii unde este necesară prezentarea unei copii după actul de identitate. Înscrierile se fac până în data de l5 februarie.

Recomandările redacției