bascUnsprezece baschetbaliste a avut la dispoziţe Jose Araujo la primele şedinţe de pregătire în perspectiva noului sezon compe­tiţional. Dintre noile achiziţii au fost prezente Chassity Fussell şi Meighan Simmons, în condiţiile în care Katherine Plouffe este în pregătiri pentru Mondiale cu Na­ţionala Canadei, iar Andra Manea este în recuperare după problemele medicale din ultima perioadă.
„Abia aştept să începem campionatul. Sunt fericită că am posibilitatea să joc pentru un club important, şi să lucrez cu un antrenor despre care am auzit doar vorbe bune. Vreau să o luăm pas cu pas, să câştigăm titlul, încercăm să facem asta, mai ales că avem un antrenor foarte bun”, a spus Chassity Fussell. „Sunt foarte fericită să fiu aici, sper să am o experienţă bună într-o ţară nouă. Am auzit foarte multe lucruri bune despre echipă şi în special despre antrenor, cu care de abia aştept să lucrez, vreau să progresez aici”, a completat Meighan Simmons.
„Timpul e scurt până la Supercupă. Am nevoie de două luni pentru a pune la punct un angrenaj care să funcţioneze. Va fi un campionat mult mai puternic decât precedentul, majoritatea echipelor întărindu-se considerabil”, a spus antrenorul Jose Araujo. „Suntem out-sideri, având în vedere bugetul de care dispun celelalte cluburi. Dar noi, întotdeauna, din această postură am avut succes. Punctul nostru forte a fost şi rămâne echipa, avem nişte reguli clare şi prin implementarea lor formăm o familie”, a spus preşedintele Marcel Urban.
Brosovszky, Mercea, Simmons, Milovanovic, Fussell, Demeter, Engelman, Broomfield, Crăciun, Manta şi Vidican vor completa echipa va participa la un puternic turneu în Slovacia. În perioada 5-7 septembrie, trupa lui Araujo îşi vor măsura forţele cu Piestanske Cajky, Good Angels Kosice (ambele Slovacia) şi VS Praga (Cehia). Primul amical în faţa suporterilor are loc pe 11 septembrie, ora 18,30, cu CSM Satu Mare.

Recomandările redacției