Univ.Goldiş ICIM Arad şi Sepsi Sfântu Gheorghe 67-81

0
305

icimgoldVicecampioana României a în­cheiat anul 2014 cu o înfrângere în fața propriilor fani și a debutat în aceeași manieră și în noul an. După CSM Târgoviște și Sepsi Sfântu Gheor­ghe a încins hora bucuriei pe parchetul Sălii Sporturilor din Arad la capătul unei partide dominate aproape în întregime. Cu excepția primelor minute și finalul primului sfert, vizitatoarele au condus în permanent pe tabelă și i-au aplicat teamului arădean cea mai drastic înfrângere din această stagiune: 67-81 (19-18, 14-25, 14-21, 20-17).
Broomfield și Simmons au dat iluzia unei zile bune ducând scorul până la 7-2 după primele 3 minute, moment din care au ieșit la rampă americancele Harrison și Murphy. Practic, cele doouă baschetbaliste de peste Ocean au dus trena formației lor, administrându-le elevelor lui Araujo nu mai puțin de 50 (!?) de puncte până la final. Trei puncte consecutive ale lui Brosovzsky și Simmons le-au dus în avantaj pe „galben-albastre” la prima pauză mică, după care a urmat demonstrația de forță a jucătoarelor în alb și verde.
La câteva zile de la sosirea în orașul nostru, ucraineanca Olena Samburska a avut destule minute la dispoziție să se încălzească și să-și ajute echipa, însă a terminat meciul fără nici măcar un punct marcat. De fapt, în afara americancei Simmons și – parțial – a Monicăi Brosovzsky, toate celelalte jucătoare ale ICIM-ului au dezamăgit crunt.
În acest moment, arădencelor nu le rămâne decât să lupte pentru poziția a treia în clasamentul sezonului regulat, căci e greu de crezut că formațiile din județele Dâmbovița și Covasna vor scăpa primele două locuri.
Formații și marcatoare:
Univ.Goldiş ICIM Arad: Simmons 21, Brosovzsky 10, Engelman 10, Broomfield 9, Plouffe 9, Milovanovic 6, Crăciun 2, Samburska.
Sepsi: Harrison 29, Murphy 21, Jeffery 12, Pașcalău 9, Părău 8, Cutaș 2

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.