icimÎn luna noiembrie a anului trecut, Univ.Goldiş ICIM învingea pe teren propriu Flying Foxes Viena, scor 77-61. De atunci campioana României a învins tot în turul Ligii Europei Centrale, dar şi-a continuat parcursul de metronom şi în campionat. De cealaltă parte, trupa austriacă, şi ea lider autoritar în campionat, unde nu a pierdut nici un meci, şi-a mai trecut în cont în competiţia continentală o victorie preţioasă în faţa celor de la CSU Alba Iulia. Un motiv în plus pentru antrenorul ICIM-ului, portughezul Jose Araujo, să se aştepte la un meci dificil în Capitala Austriei, unde gazdele cedează greu pe teren propriu. După disputa relaxantă din campionat, cu Universitatea Cluj, „galben-albastrele” sunt chemate să dea un nou test important, pe terenul unei formaţii interesante, dar care defilează într-un campionat slab.
Araujo: „Vom lupta pentru încă o victorie”
„Ne-am îndeplinit primul obiectiv, calificarea în Final Four. Acum vrem să ne păstrăm primul loc. Va fi greu la Viena pentru că jucăm în deplasare, pe terenul unei echipe bune, cu jucătoare interesante şi experimentate. O echipă care este obişnuită să joace în cupele europene. Vom lupta pentru încă o victorie, la fel cum facem de obicei”, anunţă Araujo, care probabil se va baza exclusiv pe jucătoarele de bază.
Înfruntarea dintre campioanele „en-titre” ale Austriei şi României va avea loc în această seară, ora 21:20 şi va conta pentru runda a 7-a a Ligii Europei Centrale. Cu patru meciuri jucate, Univ.Goldiş ICIM este lider în clasament, cu 8 puncte, în timp ce Flying Foxes Viena, cu un joc mai mult disputat, ocupă locul 3, cu acelaşi punctaj.

Recomandările redacției