Universitatea Craiova aruncă prosopul: UTA – prima echipă ce ia la „masa verde” punctele cu oltenii

0
136

utacra23Ceea ce se prefigura încă din iarnă s-a oficializat ieri. Adrian Mititelu s-a recunoscut învins de „sistem” și a anunțat că Universitatea Craiova este în imposibilitatea de a duce la bun sfârșit competiția. Patronul „Științei” se simte „săpat” de toată lumea: oficialități locale craiovene și din împrejurimi, suporteri, jucători și ziariști, ajungând la concluzia că nu mai are rost să mai continue întrecerea în seria de Vest a ligii secunde. „Nu credeam că o să fiu în situaţia să spun că nu mai ducem competiţia, dar nu mai putem. Iar dacă eu o spun, fiţi si­guri că aşa e. Sunt luptător şi optimist, am dat de multe greutăţi pe care le-am trecut, dar acum nu mai putem. Grupul care ne-a creat mari probleme ne-a închis orice posibi­litate de a ne desfăşura activitatea. Nu poţi desfăşura o activitate cu o echipă care se pregăteşte pe terenuri preistorice, care e hăituită la orice pas”, și-a motivat decizia Mititelu în conferința de presă organizată ieri după-amiază. „Jucătorii rămân sub contract cu Universitatea Craiova. Sper ca să se aprobe planul de reorganizare, iar de la vară să putem reveni în campionat”, a mai spus Adrian Mititelu.
„Craiova nu se retrage din campionat, ci e pusă în imposibilitatea să nu mai poată participa în competiţii. Dacă nu avem terenuri de fotbal, ce să jucăm, baschet?!”, a completat președintele Marcel Iancu, care – conform – indicațiilor patronului său va informa Federația Română de Fotbal de decizia luată în cursul zilei de vineri.
În consecință, federalii nu o vor mai programa pe U. Craiova la meciul cu UTA ce ar fi trebuit  să aibă loc duminică după-amiază, la ora 16. Arădenii vor fi prima echipă ce câștigă cu 3-0, la „masa verde”, confruntarea cu oltenii care, practic, devine și prima echipă retrogradată din seria de Vest a Ligii a II-a. Cum și Minerul Motru mai are de doi lei speranță să se salveze, „textiliștii” mai au de băgat o singură echipă sub ei după întâlnirile din play-out pentru a-și îndeplini obiectivul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.