Universitatea Craiova – FCSB 2-1. Oltenii fac un nou pas spre un titlu istoric

0
290

După aproape doi ani în care oltenii nu au reușit să învingă FCSB, aceștia au reușit să învingă echipa bucureșteană prin Alexandru Cicâldău şi Dan Nistor care au marcat golurile pentru Universitatea Craiova, din penalty. Momentan Universitatea Craiova se menţine pe primul loc al Ligii 1, cu trei etape înainte de finalul sezonului.
Mesajul lăsat de suporterii Croaiovei pe o întreagă peluză, la derby-ul cu FCSB a fost „suntem cu voi“. Oamenii lui Bergodi au început meciul cu dreptul, iar în minutul 23, Valentin Mihăilă a scos un penalty, iar Alexandru Cicâldău a deschis scorul. După gol oltenii s-au retras, iar FCSB a egalat prin Iulian Cristea.
În repriza secundă, Craiova a primit un nou penalty, după ce portarul Vlad l-a lovit pe Elvir Koljic.
Golul victoriei a fost dat de către Dan Nistor, care a clasat Craiova pe primul loc în clasament. FCSB a căzut pe locul 5 în playoff şi e în pericol să rateze cupele europene.
„Am reuşit să-i batem chiar atunci când trebuia. Mai avem trei meciuri, trei finale. Fiecare meci va fi foarte greu. Atitudinea a făcut diferenţa în această partidă şi trebuie să o ţinem tot aşa“, a spus Alexandru Cicâldău, după victoria cu FCSB.  

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.