bun1 bunBărbaţii nobili şi apreciaţi, cu un caracter dominant şi care ţin la imaginea lor, au acum posibilitatea să se încalţe pe măsura aşteptărilor lor. UCU DIMA este denumirea noului magazin de încălţăminte care s-a deschis în oraşul Arad şi este destinat exclusiv bărbaţilor. Încălţămintele sunt produse din piele valoroasă, iar întreaga gamă a magazinului este de lux. De asemenea, pantofii sunt produşi în România, din material de calitate superioară, lucraţi în cele mai mici detalii.

UCU DIMA „Elegance above all“ – Eleganţă înainte de toate, este un magazin plin de rafinament, iar modelele de încălţăminte se încadrează pentru orice vârstă şi pentru orice fel de eveniment, de la ţinută casual, elegantă până la ghete.

Magazinul este situat în cartierul Grădişte, pe strada principală Petru Rareş, la numărul 28, imediat după Biserica Ortodoxă, pe partea dreaptă. Orarul magazinului este de luni până vineri, între orele 10.00-20.00, iar pentru a veni în sprijinul clienţilor este deschis şi sâmbătă între 10.00 şi 15.00.

Dorim ca prin deschiderea magazinului UCU DIMA să aducem un plus de eleganţă şi stil tuturor bărbaţilor care vor deveni clienţii noştri. Totodată dorim să obţinem o cotă de piaţă de minim 30% în cel mult 12 luni. În cursul anului 2014 vor urma şi colecţiile de damă – pantofi“, ne-a declarat Karina Dima, proprietarul magazinului.

Tinu Vereşezan – imaginea UCU DIMA

Deschiderea magazinului, care a avut loc marţi, în data de 15 octombrie,  a avut parte de invitaţi de marcă din societatea Aradului, precum oameni de afaceri, politicieni, viceprimari, reprezentanţi ai mass-media. Aşa cum se cuvine, inaugurarea magazinului a început cu o slujbă de binecuvântare, susţinută de un preot ortodox din Arad.

Imaginea magazinului UCU DIMA este reprezentată de către cel mai popular cântăreţ din Arad, Tinu Vereşezan. De altfel, vedeta a făcut parte şi din comitetul de gazdă al evenimentului şi tot cântăreţul a fost cel care a tăiat panglica, alături de Karina Dima. „Familia care conduce afacerea a apelat la serviciile mele pentru a deveni imaginea magazinului lor. Nu doar că am fost încântat de propunere, ci şi onorat. UCU DIMA este un brand al unui arădean, iar eu ţin foarte mult la acest oraş. Garantez pentru calitatea produselor UCU DIMA, personal nu port altceva decât această firmă. Sunt sigur că afacerea va avea succes. În toate apariţiile mele voi purta încălţămintea UCU DIMA şi voi specifica întotdeauna acest lucru“, ne-a mărturisit Tinu Vereşezan.

Dacă imaginea UCU DIMA este Tinu Vereşezan, brandul magazinului este întruchipată de capul unui leu pentru că bărbatul încălţat cu pantofii acestei firme trebuie să se simtă ca un rege.

 

  • Pieseauto Braila spune:

    Nu recomand. Neseriosi, de 3 saptamani ma chinui sa imi recuperez contravaloarea unei perechi de pantofi care nu mi s-au potrivit. Nu imi mai raspund la telefon, sau daca imi raspund ma duc cu vorba.

Comentariile sunt închise.

Recomandările redacției