Noul serial de groază „The Haunting of Hill House” este terifiant nu numai pentru cei care-l urmaresc, ci si pentru actorii din distributie.

Oliver Jackson Cohen, cel care îl joacă pe Luke Crain și Elizabeth Reaser, cea care o interpretează pe sora lui mai mare, au declarat pentru publicatia Metro că în timpul filmărilor nu au putut dormi si au văzut lucruri ciudate.

„În timpul pregătirii am început sa cred că cineva stă la capătul patului meu noaptea și alte lucruri prostesti ca acesta”, a spus Jackson-Cohen.

„Nu am avut interacțiuni cu spirite, dar simt ca ceva s-a petrecut în inconștientul nostru după ce am pretins acest lucru. E mai mult decât simpla incapacitate de a dormi, e o senzatie nebunească. Este ca si cum corpul tau nu mai știe că te prefaci”, a adaugat Reaser.

„The Haunting of Hill House” este o complexă drama de familie care ia forma unei povesti horror. Producția este o reinterpretare a romanului cu acelasi nume si reda viața unor frati care au crescut in cea mai cunoscuta casa bantuită din tara.

Ajunsi la maturitate, aceștia sunt reuniți de o tragedie de familie, care ii readuce în casa si ii pune in situatia de a infrunta fantomele trecutului… la propriu.

Datele furnizate de compania Business Insider au aratat ca show-ul este al treilea cel mai urmarit și popular serial de groaza de catre public, după „Walking Dead” și „American Horror Story”.

https://www.youtube.com/watch?v=G9OzG53VwIk

Recomandările redacției