cursUniunea Profesională a Administratorilor Arad continuă înscrierile pentru un nou curs de administratori de condominii, care va începe în 19 august.

Cei care doresc să urmeze acest curs trebuie să achite o taxă de 168 lei (150 lei contravaloarea cursului şi 18 lei contravaloarea materialului didactic), până în data de 15 august.

Curricula care se predă la cursurile pentru administratori cuprinde legislaţia necesară administrării unui condominiu, mai precis legislaţia privind organizarea şi funcţionarea asociaţiilor de proprietari, reglementări financiar contabile, prevederi ale Codului Muncii şi ale Codului Fiscal, etc.

“Este necesar ca persoanele care se prezintă la curs să aibă minim studii medii cu

diplomă de bacalaureat şi domiciliul în Arad, nefiind impusă o limita de vârstă. Înscrierile şi cursurile se desfăşoară la sediul Uniunii Profesionale a Administratorilor, str. L. Blaga, nr. 21. Informaţii la telefon 0257-280853 şi 0357-431801, a anunţat Ladislau Heveşi, preşedintele Uniunii.

Cursul durează două săptămâni iar predarea se va face după amiaza, de luni până vineri, între orele 16.00-18.00, şi sâmbăta între orele 10.00-12.00.

Persoanele care doresc să urmeze cursul pentru administrator de condominiu trebuie să se înscrie la sediul Uniunii, cu o copie după actul de identitate.

 

 

Recomandările redacției